Evropska turneja benda AEM-a, nastup u Mitrovici

04.10.2018 posted by: RADIOSRB

U sklopu svoje evropske turneje, u petak, 10. oktobra od 21:30 časova  u Privatnom kulturnom centru “Akvarijus” u Mitrovici, nastupiće  An Eagle in your Mind (AEM), bend iz Pariza, Francuske.

Miljana Bulatović, predstavnik Kulturnog centra “Akvarijus”, kaže da je ovo njihov prvi nastup u Mitrovici, te posle mitrovačkog koncerta turneju

nastavljaju u Makedoniji, Turkoj, Bugarskoj, Grčkoj,Hrvatskoj i Italiji.

„To je pre svega bend koji upražnjava jednan način nomadskog života i tu neku svoju priču kroz muziku deli širom sveta. Tako se i odlučio, i već tri godine su na proputovanju svetskom, obilaze gradove i imaju nastupe u svim svetskim centrima.Tako se i Mitrovica našla kao jedan svetski centar na njihovom putu. U pitanju je mešavina akustično-elektične muzike, harmonija slična je brazilskim i afričkim zvukovima, dosta je povezana sa nekim šamanskim zvukovima ,modernog folka, kao i  roka. To je stvarno jedna prava lepeza različitog zvuka, stavljena na jednom mestu, totalno drugačije nešto što inače nije prilika da može da se čuje“.

Sama posećenost koncertima, gde god ih organizovali, govori o njihovom kvalitetu i trudu koji ulažu u stvaranju kvalitetne muzike, upravo one koja spaja ljude i koja ne zna za razlike, a za predstojeći koncert karte po ceni od 180 dinara možete nabaviti upravo u Kulturnom centru “Akvarijus“, gde će i sam koncert biti održan.