< Prev 1 2 3178 179 180 Next >

Najgora noć u mom životu!

24.04.2014 09:58

Od 22. maja ćete biti u prilici da saznate šta da uradite kada ostanete na ulici bez para, telefona, lične karte... U bioskope uskoro stiže priča koja prati razdražljivu voditeljku vesti (Elizabet Benks) koja će se, posle ludog izlaska, naći na ulici.Megan Majls je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za  svoj posao iz snova, TV voditeljka iz Los Anđelesa odlučuje da izađe u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog nenznanca i dobija poruku da je posao njen  ako može da stigne u TV stanicu do početka emitovanja emisije koja ide uživo.

Cela vest...Džodi Foster se udala za devojku

24.04.2014 08:58

Džodi i Aleksandra počele su da se zabavljaju prošlog leta, nakon što je oskarovka ostavila svoju dugogodišnju partnerku Sidni Bernard sa kojom je bila 20 godina.Fotografkinja Aleksandra Hedison je svojevremeno bila u vezi sa voditeljkom Elen Dedženeris.Tom Henks u novom filmu o hladnom ratu

23.04.2014 12:17

Glumac Tom Henks dobio je angažman u zasad nenaslovljenom trileru o hladnom ratu koji će, kako prenosi The Hollywood reporter, verovatno režirati Stiven Spilberg. Film će pratiti istinitu priču američkog advokata Džejmsa Donovana koji je bio nadležan za pregovore oko oslobađanja pilota američkog špijunskog aviona U-2, Garija Poversa. Projekat je napisao Mat Čarman, a biće rađen u produkciji Marka Plata. z.p.Šta je bilo pre "Pritajenog tigra"?

23.04.2014 10:01

Snima se film koji prethodi ostvarenju "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" Anga Lija. Filmska priča koja prethodi nagrađivanom ostvarenju "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" tajvanskog reditelja Anga Lija biće snimana na Novom Zelandu, piše list Varajeti.Film "The green destiny" baviće se događajima koji prethode priči u filmu "Pritaljeni tigar i skriveni zmaj", višestruko nagrađenog Oskarima. Režija je poverena kineskom autoru Juen Vu-pingu, koji je režirao brojne scene borbi originalnog ostvarenja Anga Lija.Ratnicu će i u ovom filmu tumačiti malezijsko-kineska glumica Mišel Jeo, jedna od najvechih azijskih filmskih zvezda. Na Novom Zelandu snimani su i filmski spektakli "Gospodar prstenova" i "Hobit" reditelja Pitera Džeksona.m.g"Happy" je plagijat?

23.04.2014 08:56

Spot "Happy" Farela Vilijamsa postao je toliko popularan, da je dobio stotine verzija urađenih širom sveta. Međutim, verzija "24 hours of happy" koju je Farel prošle godine postavio na YouTube privukla je pažnju plesačice En Marsen. En je 2011. snimila film dug 71 minut, koji je prikazuje kako pleše ceo dan uz album "All Day" grupe Girl Walk. "Za Farelov spot sam saznala preko društvenih mreža i odmah uočila gomilu sličnosti. Lepo je što ples očigledno dobija na popularnosti, ali mislim da se ipak poslužio mojom idejom", rekla je Marsenova.

Cela vest...Di Kaprio igra Stiva Džobsa?

22.04.2014 17:17

Leonardo di Kaprio možda će igrati Stiva Džobsa u filmu koji će režirati Deni Bojl, po scenariju Arona Sorkina. Prvo je novi film o Džobsu trebalo da režira Dejvid Finčer, koji je u naslovnoj roli hteo Kristijana Bejla, ali su u međuvremenu obojica odustali od tog projekta. Di Kaprio je, nakon "ispale" za Oskara za ulogu u filmu "Vuk sa Vol Strita", najavio da će neko vreme pauzirati, međutim, raspored snimanja ubrzano mu se puni, piše holivudska štampa. z.p.Žizel Bundšen snimila pesmu sa Bobom Sinklerom

22.04.2014 09:54

Znate već da Žizel Bundšen izgleda kao milion dolara, a da li ste znali da ume da peva? Lepa manekenka koja se nedavno našla u nevolji sa poreznicima nakon što je magazin "Forbs" objavio da je "puna kao brod" Žizel Bundšen, snimila je reklamu za novu kolekciju kompanije "H&M".Znamo već scenario...skinuće se, vrckati, pokazati savršeno telo, a onda možda i primetimo taj kupaći koji reklamira, ali ova reklama se razlikuje od drugih - manekenka u njoj peva.Žizel je ušla u studio sa Bobom Sinklerom i snimila "Heart of glass" koju peva Blondi. Poslušajte rezultat.m.g

http://www.youtube.com/watch?v=5obRhcjB3ws#t=56Dan planete Zemlje

22.04.2014 06:48

Danas više od polovine svetskog stanovništva živi u gradovima. Budući da se broj stanovnika u urbanim sredinama povećava, a posledice klimatskih promena se pogoršavaju, naši gradovi moraju evoluirati", poručio je UN na svom sajtu.Svetska organizacija navodi da moramo investirati u efikasnost i obnovljive izvore energije, obnoviti veće i manje gradove i početi da rešavamo klimatsku krizu. UN pozivaju sve ljude sveta da tokom naredne dve godine učestvuju u kampanji Zeleni gradovi koja treba da preraste u globalni pokret koji će ubrzati ovu tranziciju.Golišava Rijana slavila "Dan trave"

22.04.2014 06:28

Prošle godine, Rijana i Adrijana Lima zajedno su slavile "Dan trave" u bekstejdžu jednog od njenih koncerata, a ove godine, pevačici su se pridružile njene drugarice. Rijana je, u svom fazonu, podršku legalizaciji marihuane dala tako što je obukla providni triko, kom su ukrasi u obliku lista marihuane pokrivali grudi.Mama i ćerka!

21.04.2014 10:34

Rijana i Dženifer Lopez pozajmiće glasove u novom animiranom ostvarenju studija "Drimvorks".Rijana u 3D animiranom filmu "Home" igra devojčicu Tip koja se udružuje sa odbačenim vanzemaljcem nakon što "mali zeleni" preuzmu vlast na Zemlji.Ona će u ovom ostvarenju pevati i glavnu numeru.Uloga mame njene junakinje dodeljena je slavnoj Dženifer Lopez, dok će jednu od "vanzemaljskih uloga" odigrati Stiv Martin.m.g< Prev 1 2 3178 179 180 Next >