< Prev 1 2 323 24 25399 400 401 Next >

Dolazi LETO!

19.07.2016 19:11

Znamo, navikli ste na "dolazi zima", ali HBO je odlučio da nas iznenadi! Do sada smo "Igru prestola" uvek gledali počevši od aprila, ali sada ćemo nastavak priče iz Sedam kraljevstava gledati sa nekoliko meseci zakašnjenja. Snimaće se u Severnoj Irskoj, Španiji i na Islandu, gde ekipa nije bila godinama, pa se pretpostavlja da će se najveći deo radnje odvijati na severu, Zidu i u Dorni.  (mondo.rs) Bojan.Banderas u ulozi legende

19.07.2016 19:09

Antonio Banderas, koji je nedavno započeo karijeru dizajnera, igraće tragično nastradalu modnu legendu. Đani Versaće, koji je ubijen pre skoro 20 godina, biće tema novog filma Bila Ogasta, koji je već sarađivao sa Banderasom na filmu "Kuća duhova". Filmska biografija slavnog kreatora, koji je ubijen ispred svoje kuće, nije odobrena od strane njegove porodice niti brenda "Versaće", prenosi "Dejli mejl".

Cela vest...Marija Kilibarda na filmu!

19.07.2016 08:36

Marija Kilibarda ima malu ulogu u komediji koja je okupila "tim iz snova" domaće glumačke scene, filmu "Stado". "Moja televizija Prva napravila je divnu saradnju sa Kojom i njegovom produkcionom ekipom, i lica naše televizije 'provlače' se kroz kadrove filma. Ali sve te, da ih nazovem 'uloge', su zapravo ono što mi u matičnoj kući, na televiziji, radimo", rekla je ona."Igraću reporterku koja intervjuiše jednog od glavnih likova u filmu, neke moje koleginice biće

Cela vest...Oni su najgori heroji ikada!

19.07.2016 06:30

Upoznajte članove "Suicide squad" ekipe. Već smo mnogo ludih stvari videli od najgorih heroja koji su postojali - "Suicide squad" ekipe. Sada imamo priliku da vidimo pojedinačno predstavljanje Harli Kvin, Džokera i ostalih članova u okviru kratkih video klipova koji su fokusirani na njihove likove. Pored klipova iz filma, mogu se videti i neke lične informacije o svakom od njih, poput toga da je Džokeru omiljena šala - Betmen.

Cela vest...Glumcu preti novo suđenje zbog nasilja?

18.07.2016 18:00

Taksista koji je izvukao deblji kraj u tuči sa Petrom Strugarom za domaću štampu navodi da će glumcu ipak biti suđeno za krivično delo? Krajem 2014, glumac se na ulici sukobio sa taksistom Jovanom Stanojevićem, a u martu ove godine nagodio se sa Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o krivici i uplati 70.000 dinara u humanitarne svrhe, u sedam rata, navodi "Alo".Taksista je za taj list rekao

Cela vest...Shawn Mendes ima neodoljivu novu baladu!

18.07.2016 09:08

Pevač je svoju novu pesmu "Hold On" izveo tokom koncerta na Floridi. "Ne znam kroz šta prolaziš, ali još je toliko života ispred tebe," peva Shawn. "I neću usporiti bez obzira na to šta uradiš, zato jednostavno moraš izdržati." Prema jednom fanu, Shawn je pesmu "Hold On" napisao za prijatelja čiji je otac preminuo. Ako je verovati objavi s Twitter profila @TheMendesSide, pevač je u jednom trenutku morao da napusti binu kako bi se pribrao. 

Cela vest...Zejnova pesma u novim „Isterivačima duhova“

18.07.2016 08:52

Tokom lova na duhove u koji će se upustiti nova ekipa isterivača slušaćemo i Zejnovu pesmu "wHO". Bivši član grupe "One Direction" snimio je pesmu za novu verziju filmskog hita Isterivači duhova (Ghostbusters). Reč je o pesmi wHokoja je najavljivana već neko vreme. Zejn Malik inače ima pune ruke posla ovih dana, s obzirom na to da je njegov album Mind of Mine i dalje veoma aktuelan, a tu su i nastupi, gostovanja u emisijama. 

Cela vest...„WhatsApp“ uskoro nedostupan za sledeće operativne sisteme

18.07.2016 08:44

Aplikacija „WhatsApp“ više neće biti dostupna na nekoliko operativnih sistema. Kompanija je odlučila da prekine podršku za određene verzije operativnih sistema Simbijan, Blekberi i Android nakon 1. januara 2017. godine. WhatsApp je jedna od najkorišćenijih aplikacija za slanje poruka na svetu. U trenutku kada je prvi put bila predstavljena, skoro 70 odsto svih mobilnih telefona na svetu imali su operativni sistem koji su nudili „Blekberi“ i „Nokia“.

Cela vest...Nova pesma!

17.07.2016 11:35

Poslušajte dugoočekivani singl Britni Spirs. Britni Spirs već neko vreme "razvaljuje" na sceni, a strani mediji komentarišu da nikada nije bila u boljoj formi i spremnija nego što je sada. Zato ne čudi da je nakon fantastičnih vokalnih i plesnih nastupa u Las Vegasu koji su oduševili fanove, sada izbacila i novi singl pod nazivom "Make Me" i u saradnji sa G-Eazy. "Zidovi žanrova su se razbili i sve topi u jedan lonac različitih uticaja. Zvuk je možda najviše hip-hop", opisala je Britni svoj novi singl.

Cela vest...Loša vest za fanove!

17.07.2016 11:30

Film "Warcraft", zamišljen kao prvi u serijalu, NEĆE dobiti nastavak?!  "Warcraft" nije oduševio Amerikance, pa je u tamošnjim bioskopima zaradio samo 46 miliona dolara, što je mrvica u odnosu na 160 miliona dolara budžeta. Nije "Warcraft" propao, daleko od toga, u Kini je zaradio rekordnih 220 miliona dolara, ali su se producenti svejedno zabrinuli i razmatraju odustajanje od snimanja nastavaka.

Cela vest...< Prev 1 2 323 24 25399 400 401 Next >