< Prev 1 2 326 27 28325 326 327 Next >

Postao tata!

20.08.2015 08:07

Glumac Džozef Gordon-Levit i njegova supruga Taša Mekoli postali su roditelji dečaka prošle nedelje, saznaje "Ju es vikli".Glumac, poznat po tome da ljubomorno čuva detalje iz svog privatnog života, krišom se oženio Tašom krajem prošle godine.On je još pre dve godine rekao da je u vezi, ali da odbija da govori o svojoj devojci."Da, ja imam devojku, ali zaista ne volim da pričam o tome. I ona zaista ne želi da bude deo cele ove priče", rekao je on Hauardu Sternu.

Cela vest...Sam na Marsu!

19.08.2015 16:42

Novi film Ridlija Skota "Marsovac: Spasilačka misija 3D" u domaće bioskope stiže 1. oktobra ove godine. Evo šta vas očekuje:U bliskoj budućnosti, astronaut Mark Vatni usled nezgode ostaje sam na Marsu. On pokušava da preživi na negostoljubivoj planeti, sa ograničenim zalihama, 55,758,006 kilometara od Zemlje.Misiju Ares 3 na Marsu je prekinula snažna peščana oluja. Članovi istraživačkog broda Hermes, bili su prinuđeni da se evakuišu. 

Cela vest...Otkriveni detalji svadbe: Evo kako je bilo na venčanju Dženifer i Džastina!

19.08.2015 09:32

Jedna od slavnih zvanica koja je prisustvovala tajnom venčanju glumačkog para rešila je da otkrije kako je izgledalo svadbeno veselje. Dženifer Aniston i Džastin Teru dali su sve od sebe da njihovo venčanje prođe bez medijske pompe, i da njemu prisustvuju samo rodbina i prijatelji. Među zvanicama bila je komičarka i voditeljka Elen Dedženeris, inače bliska prijateljica mladenaca, koja je otkrila ko je sve od poznatih bio pozvan.

Cela vest...Pol Voker posthumno nagrađen za najboljeg akcionog glumca

19.08.2015 09:28

Pol Voker, glumac koji je tragično izgubio život 2013. godine, posthumno je nagrađen u kategoriji najboljeg akcionog glumca, dok je film "Furious 7" osvojio je nagradu za najbolji u kategoriji akcije na ovogodišnjoj dodeli "Teen Choice Awards".“Ne mogu da primim ovu nagradu a da ne pomenem nekoga ko je nama veoma, veoma važan. Jedan od najvećih blagoslova naših života je to što smo imali priliku da Pola nazovemo bratom. Pol Voker je danas duhom sa nama”,  rekao je Vin Dizel nakon što je u ime filmske ekipe primio nagradu za najbolji akcioni film.

Cela vest...Džoni Dep i Džin Simons zajedno svirali u Los Anđelesu

18.08.2015 07:18

Holivudski glumac Džoni Džep i basista čuvene rok grupe "Kiss" Džin Simons zajedno su svirali na jednom dobrotvornom koncertu u Los Anđelesu.

Dep i Simons su učestvovali na koncertu namenjenom prikupljanju novca za korektivnu hirurgiju potrebnoj deci.                                                               

 

Cela vest...Preminuo Arsen Dedić

18.08.2015 06:39

Dedić je pre više od dve nedelje zbog sepse hospitalizovan u KBC-u Zagreb, nakon što mu je ugrađena proteza kuka u Krapinskim Toplicama.

Međutim, u poslednja dva dana stanje mu se naglo pogoršalo, otkazali su mu i bubrezi i večeras je izgubio bitku. Pre 11 godina, presađena mu je jetra, a početkom 2014. nezgodno je pao i polomio kuk, nakon čega mu je ugrađena endoproteza. U julu je hitno prebačen u bolnicu, gde su lekari sumnjali na sepsu, ali je utvrđeno da ima tromb.

Cela vest...Opet u bolnici?

17.08.2015 09:04

Glumac Dragan Nikolić opet je u bolničkoj postelji, prenosi domaća štampa. "Informer" saznaje da je, samo mesec dana po izlasku iz Urgentnog centra, legendarni "Flojd" ponovo u bolnici, ovoga puta na Vojno-medicinskoj akademiji. List piše da je supruga Milena Dravić nagovorila slavnog glumca da se vrati u bolnicu, jer strahuje da će mu se stanje naglo pogoršati, a da ona neće biti u stanju da ga na vreme zbrine kod kuće.

Cela vest...Ponovo će ploviti zajedno!

17.08.2015 09:01

Iako prošle godine nije bio siguran da li će se pojaviti u petom nastavku filma "Pirati sa Kariba" ovog vikenda je potvrđeno da će Orlando Blum još jednom biti Vil Tarner! Holivudski glumac Orlando Blum igraće u petom nastavku "Pirata sa Kariba"- "Dead Men Tell No Tales". Orlando je glumio u prethodna tri filma, ali se nije pojavio u četvrtom nastavku "Pirati sa Kariba- Čudne plime" iz 2011. godine.

Cela vest...Evo prilike da budete u holivudskom filmu!

16.08.2015 10:55

Slavni holivudski producent, oskarovac Skot Rudin, snimiće nekoliko scena za svoje novo filmsko ostvarenje na predstojećem Belgrade Foam Fest Music festival.                                                                  

Imena glumačke ekipe čuvaju se u najvećoj tajnosti, a od organizator festivala traže se dodatne garancije za bezbednost svih učesnika na filmskom projektu, što je navodno standardna procedura. 

Cela vest..."Sve je izmišljeno"

16.08.2015 08:05

Dženifer Aniston nije usvojila dete.  Ubrzo pošto je objavljeno da je Dženifer Aniston izgovorila sudbonosno "da" višegodišnjem partneru i kolegi Džastinu Terou, američki tabloidi su želeli i "dete da joj naprave". Magazin "In Touch" je to i uradio, objavivši priču da je Anistonova pre venčanja usvojila šestomesečnu devojčicu. Sada je njen portparol, doduše nezvanično, jednom drugom tabloidu kratko rekao "sve je izmišljeno". Kao i svaki put ...  (mondo.rs) BJ.< Prev 1 2 326 27 28325 326 327 Next >