< Prev 1 2 3463 464 465 466 Next >

Elvis Kostelo: Ne kupujte moj album!

30.11.2011

Pevač i kantautor poziva fanove da se časte albumom Luja Armstronga, umesto da kupe njegov.Nedavno je objavljen boks set "The return of the spectacular spinning songbook" u ograničenom broju primeraka, pa su pravi fanovi Elvisa Kostela požurili da sebi obezbede album, makar i po ceni od 202 dolara u Americi, odnosno 213 funti u Velikoj Britaniji. "Pročitao sam cenu na Internetu, i siguran sam da je u pitanju ili šala, ili štamparska greška", napisao je engleski pevač na svom zvaničnom blogu."Ako zelite za praznike voljenoj osobi da poklonite nešto posebno, NE KUPUJTE moj album. 

Cela vest...Interview with Admiral Samuel Locklear

29.11.2011

 

Cela vest...COMKFOR - SAOPŠTENJE

29.11.2011

Jučerašnja operacija uklanjanja barikade koju je izveo Kfor, išla je po planu.

Kfor je sprovodio svoj mandat ponovnog uspostavljanja slobode kretanja za sve.  

Operacija je bila uspešna i obavljena je bez nasilja prema demonstrantima. 
 
Kasnije su demonstranti napali pozicije KFOR-a i naneli povrede koristeći 
malokalibarsko oružje, eksplozivne naprave i molotovljeve koktele.   
 
KFOR je uvek priznavao pravo ljudima na severu Kosova da protestuju legitimno 
kao što je to slučaj bilo gde u svetu.  
Cela vest...Izjava Komandanta Zdruzene Komande NATO Povodom Incidenata Koji Su Se Dogodili 28. Novembra

29.11.2011

Upotreba nasilja protiv vojnika KFOR-a je neprihvatljiva.

Apelujemo na sve strane da budu uzdržane i u potpunosti sarañuju sa meñunarodnim akterima na terenu kako bi bez odlaganja obezbedili slobodu kretanja.  
Misija KFOR-a je da doprinese očuvanju bezbednog okruženja, slobode kretanja i bezbednosti na Kosovu, na osnovu rezolucije Ujedinjenih nacija 1244.
KFOR ispunjava svoju misiju pažljivo, pravedno i nepristrasno.  
NATO je ponovio nekoliko puta  da mi u potpunosti podržavamo komandanta KFORa u ispunjavanju tog mandata.
Želim da iskoristim ovu priliku da prenesem da je 
misija KFOR-a da doprinese bezbednom okruženju na Kosovu, što na osnovu njegovog mandata podrazumeva i slobodu kretanja.
U  okviru toga, KFOR redovno 
uspostavlja kontrolne punktove širom Kosova. 

Cela vest...Adel Objavila Zivi Album

29.11.2011

 

Kako piše blog Popcrush, "Adele i njena vladavina kao nove 'zlatne devojke' iz Britanije ne prestaje, a ako pogledate deo njenog nastupa sa upravo objavljenog koncertnog DVD izdanja, shvatićete i zašto".
Pevačica, čiji je ovogodišnji album "21" definitivno najprodavaniji album godine na većini muzičkih tržišta, upravo je lansirala svoje "živo" izdanje, koncertni DVD pod nazivom "Live At The Royal Albert Hall". Novi"živi album" za Adele u svom punom trajanju iznosi 90 minuta.SAOPŠTENJE

29.11.2011

Jutrošnja operacija uklanjanja barikade koju je izveo KFOR, išla je po planu.  
KFOR je sprovodio svoj mandat ponovnog uspostavljanja slobode kretanja.  
Operacija je bila uspešna i obavljena je bez nasilja prema demonstrantima.  
Kasnije su demonstranti napali KFOR i naneli povrede. 
Protestanti su malim vatrenim oružjem zapucali na vojnike KFOR-a pri čemu su dva vojnika ranjena.  Protestanti se još uvek koriste nasiljem. 
Protestanti koriste eksplozivne naprave i molotovljeve koktele protiv KFOR-a. 
Do sada je nasilje rezultiralo sa još 23 povreñena vojnika tokom kasnog podneva i večeri.

Cela vest...Potvrđeno - Black Sabbath na Ušću

29.11.2011

Legendarna grupa nastupiće 28. juna u Beogradu, uskoro će biti poznate cene karata. Ozi Ozborn i ekipa nastupiće na Ušću pred posetiocima iz celog regiona, a kapacitet parka biće ograničen na 20.000 posetilaca. Cene ulaznica i datum početka prodaje biće objavljeni sledeće nedelje. Black Sabbath nedavno je objavio da se ponovo okuplja u originalnom sastavu, zajedno sa Ozbornom koji je sedamdesetih godina izbačen iz grupe. Black Sabbath počinje rad na novom albumu, i najavljuje veliku svetsku turneju, u okviru koje dolazi i kod nas.

Cela vest...Kristijan Bejl: Završio sam s Betmenom

29.11.2011

 

Glumac otkriva da će nakon snimanja filma "Batman: The Dark Knight rises" okačiti helanke i plašt."Snimanje je privedeno kraju i ovo je poslednji put da sam obukao i skinuo kostim Betmena", rekao je Kristijan Bejl, prenosi američka filmska štampa."Ovo je moja poslednja saradnja sa Krisom (rediteljem Kristoferom Nolanom), bar što se tiče Betmen ere", rekao je Oskarovac.

Cela vest...Duet Dzonija Depa i Vanese Paradi

29.11.2011

Slavni glumac Dzoni Dep i njegova draga, pevačica Vanesa Paradi, obradili su pesmu Serza Geinsborga "Ballade De Melody Nelson". Da Dzoni ume da peva, pored toga što je dobar glumac, dokazao je u mjuziklu "Sweeney Todd", a često je umeo i da zasvira gitaru uz svoje idole kao što su Alis Kuper ili grupa ZZ Top. Pesma, koju je poznati par obradio biće na albumu "From Gainsbourg to Lulu" na kome učestvuju i Igi Pop i glumica Skarlet Johanson.Kristijan Bejl: Završio sam s Betmenom

29.11.2011

Glumac otkriva da će nakon snimanja filma "Batman: The Dark Knight rises" okačiti helanke i plašt."Snimanje je privedeno kraju i ovo je poslednji put da sam obukao i skinuo kostim Betmena", rekao je Kristijan Bejl, prenosi američka filmska štampa."Ovo je moja poslednja saradnja sa Krisom (rediteljem Kristoferom Nolanom), bar što se tiče Betmen ere", rekao je Oskarovac."Era" je počela 2005. godine filmom "Batman Begins" koji je zaradio 372 miliona dolara širom sveta. 

Cela vest...< Prev 1 2 3463 464 465 466 Next >