< Prev 1 2 3469 470 471 472 Next >

Lady Gaga - gola autobiografija

03.12.2011


Ekscentricna pop pevacica snimila autobiografski spot za pesmu "Marry the night".

Spot za peti singl njenog poslednjeg albuma traje 14 minuta i u njemu se moze videti "razvojni put" Lady Gage. 

Usponi, padovi, izbacivanje iz prve diskografske kuce, demoliranje stana i odlazak u psihijatrijsku bolnicu, samo su neke od scena koje je Lady Gaga u spotu za pesmu snimila toples ili potpuno gola.

Cela vest...50 Cent Ima Novu Pesmu – “ Stop Crying “

02.12.2011

U poslednje vreme 50 Cent se pojavljivao u medijima kao glumac, autor knjige, i tradicionalni predvodnik G-Unit ekipe. Njegovo poslednje izdanje "Before I Self Destruct" je objavljeno 2009. Iako je za ovu godinu najavljeno objavljivanje albuma pod radnim nazivom "Black Magic", na rep scenu se vraća mixtejp izdanjem "Big 10", sa koga je objavljena pesma "Stop Crying". Na svom Twitter profilu, 50 Cent je napisao: "Moj mixtejp će biti bolji od većine albuma ove godine, verujte mi." Ovo nije prvi mixtejp za repera - "50 Cent is the Future" je objavljen 2002, i pobrao je odlične kritike. 

 Karte za EXIT 2012 u prodaji

01.12.2011

Trinaesti muzički festival EXIT održaće se sledeće godine od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a prvi kompleti karata po promotivnoj ceni biće pušteni u prodaju 16. decembra tačno u podne.

Kupovinom ovih kompleta karata možete uštedeti čak 60 odsto od redovne cene ulaznice, i umesto 10.990, kupiti karte za 4.490 dinara. Sledeća cena četvorodnene ulaznice biće 6.990 i 10.990 dinara.

Broj ulaznica koji će biti pušten u prodaju 16. decembra biće ograničen. Najbrži koji se budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da kupe do četiri ulaznice po toj ceni.

Cela vest...Nikada nije kasno za Indijanu Džonsa

30.11.2011

Harison Ford će uskoro napuniti 70 godina, ali se uveliko sprema za peti deo serijala.Glumac je poslednji put uzeo šešir i bič 2008, kada je igrao u četvrtom nastavku sage o poznatom avanturisti, "Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje".Kritika je sahranila film, a čak su i producent Džordž Lukas i reziser Stiven Spilberg izjavili da nisu njime bili zadovoljni. 
Peti deo u prvim je fazama pripreme, i Lukas već radi na priči. Scenario za četvrti deo pisao je Dejvid Kep, kojeg Lukas i Spilberg verovatno neće ponovo angazovati.
"Zarko zelim da snimim još jedan deo, dok sam još uvek ziv", rekao je kroz smeh Ford (69) u intervjuu za "ExtraTV".

 

Cela vest...Elvis Kostelo: Ne kupujte moj album!

30.11.2011

Pevač i kantautor poziva fanove da se časte albumom Luja Armstronga, umesto da kupe njegov.Nedavno je objavljen boks set "The return of the spectacular spinning songbook" u ograničenom broju primeraka, pa su pravi fanovi Elvisa Kostela požurili da sebi obezbede album, makar i po ceni od 202 dolara u Americi, odnosno 213 funti u Velikoj Britaniji. "Pročitao sam cenu na Internetu, i siguran sam da je u pitanju ili šala, ili štamparska greška", napisao je engleski pevač na svom zvaničnom blogu."Ako zelite za praznike voljenoj osobi da poklonite nešto posebno, NE KUPUJTE moj album. 

Cela vest...Interview with Admiral Samuel Locklear

29.11.2011

 

Cela vest...COMKFOR - SAOPŠTENJE

29.11.2011

Jučerašnja operacija uklanjanja barikade koju je izveo Kfor, išla je po planu.

Kfor je sprovodio svoj mandat ponovnog uspostavljanja slobode kretanja za sve.  

Operacija je bila uspešna i obavljena je bez nasilja prema demonstrantima. 
 
Kasnije su demonstranti napali pozicije KFOR-a i naneli povrede koristeći 
malokalibarsko oružje, eksplozivne naprave i molotovljeve koktele.   
 
KFOR je uvek priznavao pravo ljudima na severu Kosova da protestuju legitimno 
kao što je to slučaj bilo gde u svetu.  
Cela vest...Izjava Komandanta Zdruzene Komande NATO Povodom Incidenata Koji Su Se Dogodili 28. Novembra

29.11.2011

Upotreba nasilja protiv vojnika KFOR-a je neprihvatljiva.

Apelujemo na sve strane da budu uzdržane i u potpunosti sarañuju sa meñunarodnim akterima na terenu kako bi bez odlaganja obezbedili slobodu kretanja.  
Misija KFOR-a je da doprinese očuvanju bezbednog okruženja, slobode kretanja i bezbednosti na Kosovu, na osnovu rezolucije Ujedinjenih nacija 1244.
KFOR ispunjava svoju misiju pažljivo, pravedno i nepristrasno.  
NATO je ponovio nekoliko puta  da mi u potpunosti podržavamo komandanta KFORa u ispunjavanju tog mandata.
Želim da iskoristim ovu priliku da prenesem da je 
misija KFOR-a da doprinese bezbednom okruženju na Kosovu, što na osnovu njegovog mandata podrazumeva i slobodu kretanja.
U  okviru toga, KFOR redovno 
uspostavlja kontrolne punktove širom Kosova. 

Cela vest...Adel Objavila Zivi Album

29.11.2011

 

Kako piše blog Popcrush, "Adele i njena vladavina kao nove 'zlatne devojke' iz Britanije ne prestaje, a ako pogledate deo njenog nastupa sa upravo objavljenog koncertnog DVD izdanja, shvatićete i zašto".
Pevačica, čiji je ovogodišnji album "21" definitivno najprodavaniji album godine na većini muzičkih tržišta, upravo je lansirala svoje "živo" izdanje, koncertni DVD pod nazivom "Live At The Royal Albert Hall". Novi"živi album" za Adele u svom punom trajanju iznosi 90 minuta.SAOPŠTENJE

29.11.2011

Jutrošnja operacija uklanjanja barikade koju je izveo KFOR, išla je po planu.  
KFOR je sprovodio svoj mandat ponovnog uspostavljanja slobode kretanja.  
Operacija je bila uspešna i obavljena je bez nasilja prema demonstrantima.  
Kasnije su demonstranti napali KFOR i naneli povrede. 
Protestanti su malim vatrenim oružjem zapucali na vojnike KFOR-a pri čemu su dva vojnika ranjena.  Protestanti se još uvek koriste nasiljem. 
Protestanti koriste eksplozivne naprave i molotovljeve koktele protiv KFOR-a. 
Do sada je nasilje rezultiralo sa još 23 povreñena vojnika tokom kasnog podneva i večeri.

Cela vest...< Prev 1 2 3469 470 471 472 Next >