O Nama

11.06.2012

Dragi naši slušaoci,
 
Kako se vremena menjaju, menja se i tehnologija, menjaju se vaši zahtevi, menjaju se i naše mogućnosti. Posle mnogo godina zajedničkog "Buđenja", "Zujanja", "Gluvarenja", mi želimo da nam sada, više nego ikada, budete bliži, zato što i mi želimo da budemo bliži vama. Verujemo da ćete zavoleti i našu web prezentaciju, na isti način na koji ste nas zavoleli na prvo slušanje!
 
Naša web stranica vam pruža mogućnost da čitate najnovije vesti i slušate najnoviju muziku!
 
Takođe, stvorili smo naš zajednički virtuelni prostor na društvenim mrežama gde možemo da komuniciramo upravo o onome šta želimo, šta volimo a i suprotno.
 
Pronađite nas na Facebook, Twitter ili SoundCloud, svoje prijatelje, komšije, rođake, i sve one za koje znate da nas slušaju, dodajte u ovu grupu čak i one koji nikad nisu čuli za nas (što je verovatno nemoguće :) ) zavoleće nas i oni. Mi smo tu zbog vas, godine su za nama, a nadamo se i pred nama. Puno zajedničkih "Buđenja", "Zujanja" preko dana i "Gluvarenja" uveče. I sve to za Dž! 
 
Slušajte nas online na:
 
Iskreno,
Vaš Radio KFORTel: +381 38 722 228     |    +381 38 503 603 2162     |    Mob/Viber: +386 49 950 951   |   webmaster@radiokfor.com